Seminarul de instruire HIVERA - Cresteti calitatea propunerilor dumneavoastra de proiecte de cercetare!

ANCS organizează seminarul de instruire HIVERA
Creşteţi calitatea propunerilor dumneavoastră de proiecte de cercetare!
19-20 martie 2012, Bucureşti, România 
Termen limită pentru înscriere: 20 februarie 2012

Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS) gestionează proiectul HIVERA care promovează cercetarea în domeniul HIV/SIDA şi urmăreşte crearea unui mediu stimulativ pentru echipele de cercetare europene şi nu numai (mai multe detalii puteţi găsi pe pagina web a proiectului: http://hivera.eu/)
Familiarizaţi-vă cu conceptul ERA-NET şi aflaţi cum puteţi participa la competiţiile comune din cadrul acestora în domeniul HIV/SIDA, în cadrul unui seminar de 1 şi ½ zile, care are ca tematică coooperarea şi coordonarea activităţilor de cercetare, scrierea propunerilor de proiecte, precum şi aspecte administrative ale proiectelor, incluzând exerciţii practice.
Organizatorii vor selecta maxim doi cercetători din provincie pentru care vor acoperi costurile de transport şi cazare pentru o noapte, însă persoanele care doresc să participe la seminar cu fonduri proprii sunt binevenite. Pentru cercetătorii din Bucureşti participarea va fi gratuită. Nu se percep taxe de participare.
Vă invităm să aplicaţi pentru acest seminar on-line, la următoarea adresă de internet:
http://www.hivera.eu/index.php?option=com_ckforms&view=ckforms&id=8&Itemid=65
Pentru detalii contactaţi: ANCS – Departamentul Relaţii Internaţionale: Ioana Ispas, e-mail: ioana.ispas@ancs.ro , tel: +4021 212 77 91; Silvia Gergely, e-mail: silvia.gergely@ancs.ro , tel: +4021 318 30 53
 
Modificat la: 2012-02-14 10:13:00

Articole similare