The 3rd IIW South – East European Welding Congress, eveniment de marcă în domeniu

 

Cel de-al  3-lea Congres IIW Sud - Est European de Sudură se va desfăşura sub egida Institutului Internaţional de Sudură (IIW) în perioada 3 - 5 iunie 2015, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, B-dul. Eroilor de la Tisa, nr. 22.

 

Evenimentul cel mai important din domeniul sudării şi examinărilor nedistructive din Regiunea de Sud-Est a Europei în anul 2015 este organizat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în sudură şi încercări de materiale “ISIM Timişoara”, în colaborare cu asociaţiile de sudură din România, Bulgaria şi Serbia şi are tematica  "Sudură și tehnologii de îmbinare pentru o dezvoltare și mediu durabil". În acelaşi timp marchează şi un moment festiv prilejuit de a 45-a aniversare a fondării institutului.

 

Ca urmare a înaltei valori ştiinţifice pe care o promite, Congresul reuneşte alături  de numeroşii specialişti  din industrie, mediul academic si de cercetare,  reprezentanţi ai mediului de afaceri din România,  participanţi străini din peste 20 de ţări din Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia.

 

În cadrul congresului este  organizată o serie de evenimente asociate acestuia de un deosebit interes, dintre care trebuie menţionate următoarele:

 

-Târgul Internaţional 2015: “Inovare în Sudură & NDT”,  la care sunt invitaţi producători şi proiectanţi de structuri sudate, producători şi distribuitori de echipamente de sudare sau consumabile pentru sudare, producători sau distribuitori de echipamente de încercări mecanice şi examinări nedistructive, organisme de certificare din domeniul sudării şi încercărilor de materiale, formatorii din domeniu, laboratoare de încercări etc.

-Conferinţa internaţională “Integritatea Structurală a Construcţiilor Sudate” – ISCS 15;

-Întâlniri de afaceri „B2B Meetings” care reprezintă un excelent prilej pentru formarea de parteneriate, dar şi pentru identificarea unor proiecte concrete de cooperare pe plan European sau Naţional şi a unor oportunităţi de investiţii semnificative.

-Workshop-uri: Construcţia de conducte; Competenţa naţională în domeniul sudării.

 

Mai multe informaţii despre evenimentele prezentate se găsesc la adresele:

http://www.seeiiw2015.com/ (website-ul congresului)

 seeiiw2015info@isim.com(secretariatul congresului)

 

 

.

Modificat la: 2015-05-28 11:51:00

Articole similare