Ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete, a vizitat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării

 

Ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete, a vizitat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării (INCDMTM). Pe timpul vizitei, ministrul Cercetării și Inovării s-a întâlnit cu cercetătorii și conducerea institutului, dialogul având ca teme principale analiza activității institutului și evaluarea proiectelor aflate în derulare.

 

INCD pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării (INCDMTM) are ca obiect de activitate principal cercetarea științifică și dezvoltarea tehnologică în domeniul mecanicii fine și al mecatronicii. Eforturile cercetătorilor INCDMTM vizează dezvoltarea de variate produse și tehnologii mecatronice (convenționale sau neconvenționale).

 

Principalele direcții de cercetare ale INCDMT sunt: elaborarea de tehnici de măsurare mecatronică, producerea aparatelor de măsurat pentru mărimi neelectrice, dezvoltarea de aparate de investigație și analiză și producerea de aparate de cercetare științifică și de laborator.

 

 

Modificat la: 2018-07-12 15:35:00

Articole similare