• Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube

Summit NANO

Summit-ul „NanoElectronics in Romania: Research-education- industry”

va avea loc marti, 20 aprilie, la Bucuresti

 

Prof. ing. dr. Adrian Curaj, presedintele Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica, va participa la summit-ul „NanoElectronics in Romania: Research-education- industry” ce va avea loc marti, 20 aprilie, cu incepere de la ora 9, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, sala "Dacia".

Summitul “NanoElectronics in Romania: Research-education- industry” este organizat la initiativa si cu participarea Dr. Andreas Wild, Directorul Executiv al European Nanoelectronics Initiative Advisory Council (ENIAC -JU) (parteneriat public- privat in domeniul nanoelectronicii), Romania fiind membru cu drepturi depline al acestui organism.

Organizatorii locali sunt Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie (IMT -Bucuresti) si Infineon Technologies Romania (IFRO), in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), Universitatea "Politehnica" Bucuresti si Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" din Iasi.

Scopul evenimentului este acela de a sublinia potentialul Romaniei privind nanoelectronica, prin participarea unor companii internationale cu filiale in Romania, precum si a unor institutii academice (universitati si institute de cercetare). De asemenea se are in vedere crearea unui "cluster" sau a unei "retele" privind nanoelectronica pentru a facilita accesul la fonduri din surse publice si respectiv private.

Jurnalistii interesati sunt invitati sa ia parte la eveniment.

Va rugam sa consultati programul evenimentului accesand link-ul: http://www.romnet.net/nano/20%20aprilie2010/programme.htm

 

 

 

Modificat la: 2010-04-16 00:00:00