• Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube

Atelierul de Lucru organizat pe proiectul PC7 „Research Infrastructures: Foresight and Impact (RIFI)

 

Domnul Adrian Curaj, presedintele Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica va participa  la Atelierul de Lucru organizat pe proiectul PC7 „Research Infrastructures: Foresight and Impact (RIFI)” din 16-22 martie 2010, Tenerife, Spania.

Proiectul PC7 RIFI (Research Infrastructures: Foresight and Impact), care îsi propune elaborarea unei metodologii avansate de evaluare a impactului socio-economic al infrastructurilor de cercetare, continând elemente de foresight, organizeaza un atelier de lucru care va cristaliza  prima forma a metodologiei ce va fi aplicata în cursul acestui an pe câteva studii de caz în România, Bulgaria si Italia. „Extreme Light Infrastructure – Romania” va fi una dintre infrastructurile al caror impact va fi evaluat folosind metodologia dezvoltata de RIFI.

Extreme Light Infrastructure este un proiect european prioritar care materializeaza initiativa de a construi in Europa cel mai puternic laser de pana acum care va deschide noi oportunitati pentru stiinta, tehnologie si industrie.

Modificat la: 2010-03-15 00:00:00