„Nanotehnologii in Romania - 10 ani de existenta”

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) organizeaza marti, 2 februarie 2010, o conferinta de presa intitulata „Nanotehnologii în România - 10 ani de existenta”.Evenimentul va avea loc începând cu ora 13.00, la Casa Oamenilor de Stiinta din Bucuresti, Piata Lahovari nr. 9, sector 1.

Conferinta de presa prilejuita de aniversarea a 10 ani de la prima dezbatere publica organizata în România privind domeniul nanotehnologiilor, va fi sustinuta de prof. univ. dr. Adrian Curaj, presedintele ANCS, si de acad. Dan Dascalu, directorul Institutului National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microtehnologie. Lista invitatilor mai include reprezentanti ai Centrului National de Management Programe (CNMP), ai Consiliului National al Cercetarii Stiintifice din Învatamantul Superior (CNCSIS), ai Agentiei Manageriale de Cercetare Stiintifica, Inovare si Transfer Tehnologic (AMCSIT), precum si ai Academiei Române.

Cu ocazia acestui moment aniversar pentru comunitatea stiintifica româneasca, în data de 3 februarie 2010, va avea loc seminarul „10 ani de nanostiinta si nanotehnologie”, organizat de Colegiul Consultativ al ANCS. Seminarul se va desfasura la sediul Bibliotecii Academiei Române cu începere de la ora 9.00. Cei care doresc sa participe se pot înscrie online la adresa www.romnet.net/nano. Evenimentul va avea caracterul unui forum pentru schimb de experienta între diverse colective cu rezultate concrete în domeniu si va evidentia bune practici în cercetare, educatie, inovare, infrastructuri si participarea la proiecte europene si internationale.

 

 

Modificat la: 2010-01-29 00:00:00