• Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube

Vizita d-nei Ruxandra Draghia-Akli

In perioada 18 – 20 noiembrie 2009, doamna Ruxandra Draghia-Akli, director al Directiei de Sanatate din cadrul DG Cercetare a Comisiei Europene va efectua o vizita la Bucuresti, ca urmare a invitatiei domnului Marius Enachescu, vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica.

Cu aceasta ocazie maine, 18 noiembrie, la ora 16.00, la sediul Academiei Europene de SIDA, doamna   Ruxandra Draghia-Akli va sustine un briefing de presa la care vor mai participa dl. Marius Enachescu, Vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) si dl.prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii.

De asemenea, joi, 19 noiembrie, in Sala de Consiliu a Facultatii de Medicina, intre orele   09.30 si 13.00 va avea loc evenimentul InfoDay intitulat “Noutati in Programul Cadru 7 - SANATATE”, organizat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti si Directia Sanatate din cadrul Directiei Generale Cercetare a Comisiei Europene.

Infoday-ul are ca obiective promovarea avantajelor oferite de programul “Sanatate” din cadrul Programului Cadru 7 de cercetare al Uniunii Europene prin competitiile deschise si prezentarea oportunitatilor de aplicare ale acestui program.

Pe agenda doamnei Ruxandra Draghia-Akli mai figureaza intalniri cu doamna academician Maya Simionescu, director general al Institutului de Biologie si Patologie Celulara.

Modificat la: 2009-11-18 00:00:00