• Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube

Lansare RICAP - conectarea tehnologiilor inovative la piata globala

Programul de Asistență în Comercializarea Inovării din România (RICAP) este un program pilot ce își propune să conecteze tehnologiile inovative românești la piața globală. RICAP susține antreprenorii, oferind acces la expertiză globală pentru testarea și validarea potențialului comercial al tehnologiei, precum și ocazia de a dezvolta parteneriate strategice și de a obține acces la capital.

Participanții vor beneficia de programe de mentorat personalizat cu experți din SUA și din România, traininguri în comercializarea inovării, evenimente de conexiune la piața globală și întâlniri cu potențiali parteneri și finanțatori.

RICAP se adresează antreprenorilor și cercetătorilor români inovatori în tehnologie, cu potențial de comercializare. Aplicanții pot proveni din orice domeniu de activitate, inclusiv IT&C, mecanică, mecatronică, tehnologii agricole, bio-tehnologii etc.

Aplicarea se face în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2013, prin completarea unui scurt formular online, care cuprinde informații de bază despre profilul organizației, tehnologia, încadrarea pe piață și obiectivele de comercializare.

Pentru mai multe informații, vă invităm să participați la evenimentele RICAP Innovation Info ce vor avea loc la București, Cluj și Iași în perioada 22-25 octombrie, precum și în alte locații care vor fi anunțate în curând pe site-ul proiectului.

RICAP este rezultatul unui parteneriat între Centrul Român pentru Inovație în Dezvoltare Locală (CRIDL) și Institutul Larta, localizat în Los Angeles, SUA. Programul este finanțat de Romanian-American Foundation (RAF) și implementat cu sprijinul GEA Strategy & Consulting.

RICAP construiește pe expertiza acumulată timp de 20 de ani de Larta Institute prin susținerea a circa 3.500 de inovatori din 17 țări, precum și pe experiența membrilor CRIDL și GEA Strategy & Consulting în sprijinirea antrepenoriatului din România.

Puteți afla oricând mai multe informații despre RICAP în broșura atașată precum și la coordonatele de mai jos:

www.ricap.ro

contact@ricap.ro

(+40) 31 805 35 88

Modificat la: 2013-10-28 14:42:00