• Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube

Ministrul portughez al Educaţiei şi Ştiinţei, Nuno Crato, în vizită în România, în perioada 21-22 noiembrie

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, va avea o serie de întâlniri de lucru, în perioada 21-22 noiembrie, cu ministrul Educației, Învățământului Superior și Științei din Portugalia, Nuno Crato, prilejuite de vizita acestuia în România. Din delegația ministrului portughez fac parte și Ricardo Costa, consilierul ministrului, Luís Silva, președinte al Institutului Tehnic Superior, și profesorul Manuel Fiolhais, de la Universitatea din Coimbra. Delegația oficială va fi însoţită de Excelența Sa, ambasadorul Portugaliei la București, Joăo Bernardo Weinstein.
Joi,  21 noiembrie, la ora 9.30, ministrul Remus Pricopie, ministrul delegat Mihnea Costoiu  si secretarul de stat Tudor Prisecaru îi vor prezenta ministrului Nuno Crato, la Măgurele, proiectul ELI-NP (The Extreme Light Infrastructure-Nuclear Physics Facility). De la 14.30, delegația oficială se va întâlni cu reprezentanți ai Parlamentului și va vizita clădirea Parlamentului. Ziua de lucru se va încheia cu o vizită la Universitatea Politehnica, la ora 17.00.
Vineri, 22 noiembrie, de la ora 09.00, ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, va primi delegaţia Portugaliei, la sediul Ministerului Educației Naționale. Între 10.30 și ora 13.00, ministrul portughez va vizita Liceul „Eugen Lovinescu" din București și Centrul de Limbă Portugheză al Institutului Camões din cadrul Universității București.

Modificat la: 2013-11-21 09:14:00