• Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube

Ministrul Mihnea Costoiu a avut o întrevedere cu John Holdren, consilierul preşedintelui Barack Obama

În cadrul vizitei desfăşurate în Statele Unite, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică si Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a avut o întrevedere cu cel mai important consilier pentru probleme de ştiinţă şi tehnologie al preşedintelui Barack Obama, domnul John Holdren, Directorul Oficiului pentru Ştiinţă şi Tehnologie de la Casa Albă, şi co-preşedinte al Consiliului de Consilieri pentru Ştiinţă şi Tehnologie al Preşedintelui SUA.
Reuniunea a avut loc în contextul participării delegaţiei române, condusă de ministrul Mihnea Costoiu, la Forumul Internaţional pentru Explorare Spaţială, desfăşurat la Washington, DC.
Demnitarul român a prezentat oportunităţile de colaborare din domeniul cercetării cu România, precum şi posibilităţile de dezvoltare a acestora în cadrul parteneriatului strategic dintre România şi SUA. S-a convenit ca în perioada următoare să fie demarate o serie de noi proiecte din domeniul cercetării şi schimburilor academice susţinute de reprezentanţii celor două administraţii.
Modificat la: 2014-01-12 12:10:00