Premiile Societăţii de Chimie Terapeutică - Servier pentru tinerii cercetători în chimia medicamentului.

Pentru a promova excelența, dar, de asemenea pentru a sprijini tinerii cercetători la începutul carierei lor, Societatea franceză de Chimie Terapeutică (“Société de Chimie Thérapeutique”, S.C.T.) oferă în fiecare an un premiu prestigios intitulat “Premiu pentru încurajarea cercetării în chimia terapeutică (Prix d’Encouragement à la Recherche en Chimie Thérapeutique).

Acest premiu este sponsorizat de "Institutul de Cercetare Servier" și este dedicat tinerilor cercetători europeni cu vȃrsta mai mică de 36 ani, cu descoperiri importante în chimia medicamentului si poate fi atribuit unuia sau mai multor tineri cercetatori.

În acest an, premiul are o valoare de 3.000 de euro (suma va fi împărțită între cȃstigători) și constă într-o invitație la "XXIIIrd Young Research Fellows Meeting"  ( A 23-a Ȋntalnire a Tinerilor Cercetători care va avea loc la Lille în perioada 15-17 februarie 2016.

 CUM SE APLICĂ?

Condiţiile de eligibilitate sunt următoarele:

1) Vȃrsta mai mică de 36 de ani

 

2) Tȃnărul cercetator și liderul echipei acestuia ar trebui să fie în prezent membri ai S.C.T. (înregistrarea  este valabilă doar  online la pagina web a SCT :  www2.sct-asso.fr)

3) Cererea trebuie să includă următoarele documente:

- Scrisoarea de intenție

- ID-ul  de confirmare ca membru SCT pentru aplicant  şi liderul de grup

- Copie după Cartea de identitate care să ateste data naşterii aplicantului

- Curriculum vitae care să includă lista cu brevete şi publicaţii ştiinţifice

            - O scurtă descriere (5-7 pagini) a carierei, focusată pe activitatea pe care aplicantul a avut-o după obţinerea doctoratului în specialitate

- O copie cu 5 publicaţii relevante in domeniu  

4) Aplicaţia trebuie trimisă pe e-mail, sub forma unui singur PDF înainte de 1 Octombrie  2015 la adresa:sct@sct-asso.fr

Acest fisier se va intitula dupa cum urmeaza: NumeleTau. PERCT2015.Application

Pentru mai multe detalii puteţi vizita pagina web: www.sct-asso.fr

Modificat la: 2015-07-24 11:09:00