Termenul pentru depunerea de aplicaţii în vederea selecţiei de membri CNATDCU se prelungeşte până pe 3 mai 2016, inclusiv

 

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a decis prelungirea perioadei de depunere a aplicaţiilor pentru calitatea de membri ai Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) până la data de 3 mai 2016, inclusiv. Termenul iniţial a fost 22 aprilie 2016. Decizia vine din dorinţa de a avea o bază de selecţie cât mai robustă şi vastă, care să permită un proces riguros de alegere a noilor membri.

 

Precizăm că, până în acest moment, au fost înscrise pe platforma Brainmap.ro 1.117 aplicaţii pentru poziţia de membru în cele 35 de comisii de specialitate din cadrul CNATDCU.

 

Ministerul Educaţiei face apel către cadrele didactice din învăţământul superior pentru a se implica în acest demers transparent de selecţie. Considerăm că un număr cât mai mare de aplicaţii va genera selecţia unui consiliu performant şi că, prin acest proces, profilul viitorilor membri CNATDCU va fi unul asociat meritocraţiei, integrităţii profesionale şi echilibrului în analiză.

 

 

Persoană de contact:
Gabriela CATANĂ

E-mail: gabriela.catana@ancs.ro

Tel: +4021 303.41.99  Interior: 241

Modificat la: 2016-04-27 11:40:00