• Facebook
  • LinkedIn
  • Youtube

ANCSI și Ambasada Franței în România organizează evenimentul aniversar intitulat "Soirée des Lauréats PHC-Brâncuși"

 

Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare și Ambasada Franței în România organizează un eveniment aniversar intitulat "Soirée des Lauréats PHC-Brâncuși" în data de 21 noiembrie 2016, la Institutul Francez din București (Bd. Dacia 77), începând cu orele 19.00. La acest eveniment sunt invitați coordonatorii de proiecte PAI Brâncuși care au derulat proiecte bilaterale implementate în baza Acordului de cooperare ştiinţifică şi tehnică.

 

Programul bilateral “Brâncuşi – Hubert Curien” a dezvoltat în ultimii 10 ani, un număr de circa 150 de proiecte bilaterale între echipele de cercetători din România și Franța; proiecte care au fost implementate în baza Acordului de cooperare ştiinţifică şi tehnică.

 

Momentul aniversar se bucură de prezența Ambasadorului Franței în România, Excelența Sa, Domnul François SAINT-PAUL, care împreună cu Președintele ANCSI, Domnul Profesor Mihai – Robert DIMA vor oferi DIPLOME DE EXCELENȚĂ pentru activitatea de cercetare științifică și tehnologică desfășurată în cadrul cooperării bilaterale România – Franța, Programul “Brâncuşi – Hubert Curien”.

 

.

Modificat la: 2016-11-17 18:02:00