Info day Orizont 2020: “SME Instrument - Master Class”

 

Ministerul Cercetării și Inovării împreună cu Horizon Consulting Network din București, Comisia Europeană - Agenția Executivă pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (EASME), Incubatorul Tehnologic și de Afaceri INMA-ITA, INMA Polul de Competitivitate IND-AGRO-POL, Enterprise Europe Network și Inpulse Partner srl vă invită în ziua de marți, 23 mai 2017, între orele 09.00 - 17.45 la evenimentul de informare Orizont 2020: “SME Instrument – Master Class” organizat la Incubatorul Tehnologic și de Afaceri INMA-ITA din cadrul INMA Polul de Competitivitate IND-AGRO-POL, adresa: Bd. Ion Ionescu de la Brad, Nr. 6, sector 1, C.P. 013813, București.

 

Agenda conține următoarele subiecte:

  • Prezentare generală a oportunităților de finanțare oferite de Programul Cadru european pentru cercetare și inovare al UE, Orizont 2020;
  • Instrumentul pentru IMM-uri: apeluri deschise;
  • Instrumentul pentru IMM-uri: aspecte juridice și financiare ale Acordului de grant;
  • Criterii de eligibilitate și procesul de evaluare a propunerilor de proiecte din cadrul instrumentului pentru IMM-uri;
  • Instrumentul pentru IMM-uri: cum să scrii o propunere de succes (I);
  • Instrumentul pentru IMM-uri: cum să scrii o propunere de succes (II);
  • Servicii oferite de rețeaua EEN.

 

Agenda evenimentului

 

În partea a doua a evenimentului, ”Cum să scrii o propunere de succes”, sunt așteptați participanții cu proiectele aflate în stadiul de propunere/pregătire, pentru discuții, corecturi, sugestii, cuvinte cheie, elaborare buget etc.

 

Participarea la eveniment este gratuită dar înregistrarea este obligatorie.

 

În cazul în care doriți ca propunerea dumneavoastră de proiect să fie analizată vă rugăm să menționați aceasta în cadrul rubricii ”observații” din platforma de înregistrare.

 

În cazul în care doriți să vizitați laboratoarele și infrastructura INMA vă rugăm să menționați aceasta în cadrul rubricii ”observații” din platforma de înregistrare.

 

Data limită pentru înregistrare este 18 mai 2017 la adresa de internet: http://events.ancs.ro/index.php

 

În cazul în care există probleme la înscriere sau considerați că informații suplimentare vă pot fi utile ne puteți contacta telefonic la 021 303 21 28 sau electronic la adresele: cristina.anania@research.gov.ro; iulia.mihail@research.gov.ro.

 

Înscrierile la eveniment se pot face vizitând pagina: http://events.ancs.ro/index.php

Modificat la: 2017-04-19 14:42:00