Ministrul Nicolae Burnete în vizită la INCD pentru Protecția Mediului București

 

Ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete, a vizitat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Mediului - INCDPM București.

 

În cadrul vizitei, ministrul Nicolae Burnete a vizitat laboratoarele institutului și a purtat discuții cu cercetătorii și conducerea acestuia în vederea analizei activității și a evaluării proiectelor aflate în derulare.

 

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Mediului - INCDPM București are ca principală misiune nevoia de a răspunde necesităților societății legate de protecția mediului, dezvoltarea durabilă și schimbările climatice, atât la nivel național, cât și internațional.

 

Misiunea institutului este susținută de către specialiști cu o bogată experiență profesională, precum și de o infrastructură adecvată, care pot oferi în orice moment soluții competente la diferite provocări din domeniu.

 

INCDPM București desfășoară activități complexe în domenii care vizează atât cercetarea fundamentală cât și aplicată, la diferite scări temporale și spațiale.

 

 

Modificat la: 2018-07-08 15:33:00