Ministrul Nicolae Hurduc s-a întâlnit cu directorul JRC

 

Astăzi, joi, 29 noiembrie, ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Hurduc, a avut, la Bruxelles, o întâlnire de lucru cu directorul general al Joint Research Centre (JRC), Vladimír Šucha.

 

În cadrul întâlnirii a avut loc un schimb de informații privind proiectele majore de cercetare și inovare ale României și oportunitățile oferite de JRC în cadrul centrelor sale de cercetare 

 

Ministrul cercetării și inovării a prezentat principalele obiective ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, cu încadrarea lor în dezideratele proiectului european de dezvoltare durabilă. Reprezentantul JRC si-a manifestat întreaga disponibilitate de a sprijini Președinția Română și a prezentat programele sale, unele dintre acestea putând fi particularizate în funcție de necesitățile sistemului de cercetare, dezvoltare și inovare din România. Ministrul Hurduc a dat asigurări că oferta JRC pentru Președinția Română la Consiliul UE și pentru sistemul de cercetare și inovare din România va fi valorificată în cel mai scurt timp. La intâlnire a participat, alături de ministrul Nicolae Hurduc și secretarul de stat Lucian Georgescu.

 

 

Modificat la: 2018-11-29 23:46:00