Ministrul Cercetării și Inovării a participat la Consiliul Competitivitate componenta Cercetare

 

Astăzi, 30 noiembrie 2018, ministrul Nicolae HURDUC, însoțit de secretarul de stat Lucian GEORGESCU, a participat la reuniunea Consiliului Competitivitate aferent componentei Cercetare.

 

Ministrul cercetării și inovării a transmis Consiliului, Comisiei Europene și Statelor Membre mulțumiri pentru eforturile comune și a meționat faptul că astăzi este o zi foarte importantă pentru realizarea unui progres esențial în procesul de negociere al programului Orizont Europa. Ziua de astăzi va marca o perioadă de activitate intensă, coordonată de Președinția austriacă, alături de toate statalele membre.

 

Viitorul program-cadru, Orizont Europa este un dosar legislativ important pentru viitorul Europei și va fi o prioritate si a Președinției române, a mai declarat ministrul Nicolae HURDUC. De aceea, Romania, a declarat că este pe deplin angajată pentru îndeplinirea acestui obiectiv și va face toate eforturile, să avanseze cat de mult si rapid posibil, împreuna cu statele membre si Parlamentul European.

 

Modificat la: 2018-11-30 22:22:00