Skip to content

5 apeluri de proiecte în valoare totală de 524 milioane euro lansate astăzi în consultare publică pentru transformarea digitală a administrației publice

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale din cadrul Autorității pentru Digitalizarea României și Autoritatea de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene anunță lansarea în consultare publică a Ghidurilor Solicitanților pentru administrația publică centrală.

Prin apelurile lansate astăzi din Politica de Coeziune, vom pune în aplicare reforma din Planul Național de Redresare și Reziliență privind interoperabilitatea registrelor de bază, servicii publice electronice pentru cetățeni, transparența datelor și adoptarea tehnologiilor avansate la nivelul administrației publice centrale.

Prin aceste investiții debirocratizăm și simplificăm relația cetățeanului cu statul. Peste 3 milioane de români vor avea acces la servicii publice electronice. Cel puțin 30 de instituții ale statului vor adopta tehnologii avansate și vor putea comunica sigur date între ele”, a declarat ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan.

 

Perioada de consultare publică este de 15 zile lucrătoare, începând cu data de 02.08.2023 până la data de 24.08.2023, ora 17.00.

Eventualele observații și sugestii referitoare la aceste ghiduri vor fi transmise pe adresa de email: fonduri.oipsi@adr.gov.ro  în perioada de consultare publică mai sus menționată.

Detalii suplimentare:

https://oipsi.gov.ro/lansarea-in-consultare-publica-a-unor-ghiduri-ale-solicitantilor-pentru-programul-crestere-inteligenta-digitalizare-si-instrumente-financiare-2021-2027/?fbclid=IwAR0XC3o9S2nCFoXbXlU-JafiDUaw7HXBsLS9oMR7BJCJAonlF7qZFl8rtL0

Din aceeași categorie…

PRECIZĂRI - Platforma EPOC-2025 destinată evaluării performanței pentru integrarea activității de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică

PRECIZĂRI – Platforma EPOC-2025 destinată evaluării performanței pentru integrarea activității de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică

Autoritatea Națională pentru Cercetare publică documentele prezentate în cadrul întâlnirii referitoare la evaluarea performanței pentru integrarea activității de cercetare științifică…
România, parte a Europei spațiale. Președintele ANC, Andrei Alexandru, la 50 de ani de ESA

România, parte a Europei spațiale. Președintele ANC, Andrei Alexandru, la 50 de ani de ESA

La invitația Directorului General al Agenției Spațiale Europene, Josef Aschbacher, președintele Autorității Naționale pentru Cercetare, Andrei Alexandru, a participat la…

Sari la conținut