Skip to content

Ministrul Sebastian Burduja prezintă raportul de activitate pentru anul 2022

Sebastian Burduja, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, a prezentat Raportul de activitate pentru anul 2022: „Pentru mine, 2022 a venit cu provocări profesionale și cu oportunități pentru care sunt recunoscător. Am reconstituit în acest raport cele mai importante momente din ultimele douăsprezece luni: de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării la activitatea din Camera Deputaților, proiecte civice sau umanitare. În slujba dumneavoastră, transparența nu este negociabilă.

Toate rapoartele mele de activitate, din Parlament și de la MCID, sunt publice pe burduja.ro. Și raportul la zi de la minister este pe sebastianburduja.ro.

Am vrut, însă, să marcăm acest final de an special cu un raport dedicat, chiar dacă ar fi mult mai multe de spus. Dar am conștiința împăcată că v-am informat la fiecare pas, prin canalele de social media, despre toate lucrurile pe care le facem. Vă invit să parcurgeți acest raport, cu victorii mai mici sau mai mari, dar toate pentru același vis: România din care nimeni să nu mai plece și în care toți cei plecați să se întoarcă. România Viitorului.

În 2023 continuăm reforma din temelii a cercetării pentru valoare adăugată reală în economie, transformarea digitală a României, parteneriatul pentru inovare și investițiile în conectivitate pentru toți românii. Voi detalia toate aceste planuri în următoarele săptămâni.

Vă invit, până atunci, să parcurgeți raportul meu de activitate pentru 2022: https://bit.ly/3i4iFwF. Vă mulțumesc tuturor celor care faceți parte din acest vis. Înainte, împreună.

Sebastian Burduja”.

Din aceeași categorie...

Au fost acordate primele 6 burse „Marie Skłodowska-Curie”, în valoare totală de 3.699.594,16 lei

Au fost acordate primele 6 burse „Marie Skłodowska-Curie”, în valoare totală de 3.699.594,16 lei

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a semnat primele 6 contracte de finanțare în valoare totală de 3.699.594,16 lei, pentru…
Cybertech Global 2023 - oportunități în inovarea cibernetică și colaborare internațională

Cybertech Global 2023 - oportunități în inovarea cibernetică și colaborare internațională

În perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2023, a avut loc la Tel-Aviv summit-ul Cybertech Global 2023. Ministerul Cercetării, Inovării…
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support