Ministrul Nicolae Burnete și secretarul de stat Ciprian Preda, s-au întâlnit cu reprezentanții români implicați în proiecte de cercetare în cadrul programului #EUROfusion

 

Astăzi, 6 februarie, ministrul cercetării și inovării, Nicolae Burnete și secretarul de stat Ciprian Preda, s-au întâlnit cu  reprezentanții români implicați în proiecte de cercetare în cadrul programului #EUROfusion, respectiv domnul Ion Tiseanu director științific INFLPR, domnul Tedi Crăciunescu coordonator științific din partea României la programul EUROfusion, Dr. Florin-Dorian Buzatu director general IFA și cu Prof. Dr. Tony Donne, manager general al programului EUROfusion.

 

În cadrul întâlnirii au avut loc discuții referitoare la participarea României la #EUROfusion, la potențialul românesc de cercetare din ariile tematice acoperite de acest program și au fost analizate oportunitățile viitoare de colaborare.

 

Ministrul Nicolae Burnete i-a asigurat pe cei prezenți la discuții de interesul Ministerului Cercetarii și Inovării pentru acest domeniu, pentru progresele realizate în cadrul Programului EUROfusion și pentru rezultatele științifice importante obținute de specialiștii din institutele de cercetare și universitățile românești implicate, precum si de susținerea financiara a participanților romani la aceasta inițiativă.

 

 

 

Modificat la: 2018-02-06 22:31:00
e-Cerere 544
e-Petiție