Salonul Internațional de Invenții de la Geneva, își deschide astăzi porțile

 

Organizat sub înaltul patronaj conferit de către Guvernul Federal Elvețian, Cantonul și Orașul Geneva, precum și de Organizația Mondială pentru Proprietate Intelectuală - OMPI, Salonul Internațional de Invenții a ajuns la a 46-a ediție și se desfășoară în perioada 11-15 aprilie la Complexul Expozițional Palexpo, Geneva - Elveția.

 

Anul acesta, în standul național românesc, realizat sub egida Ministerului Cercetării și Inovării, vor fi prezentate 36 de invenții, iar vineri, 13 aprilie, se va organiza Ziua României. Tot în aceeași zi va avea loc și Festivitatea de Premiere a Salonului Internațional de Invenții 2018.

 

Reamintim faptul că la ediția de anul trecut,  invențiile românești prezentate la Geneva au fost premiate de către membrii Juriului Internațional cu 34 de medalii de aur și 8 medalii de argint, cărora li s-au adăugat și 10 distincții speciale, dintr-un total de 40 de invenții prezentate.

 

Fiind văzut ca o scenă de prezentare a tehnologiilor de vârf, a invențiilor atractive pentru public, Salonul Internațional de Invenții de la Geneva, s-a transformat de-a lungul anilor intr-o platformă globală și profesională pentru toți cei care dețin sau promovează o invenție.

 

Urăm succes delegației noastre oficiale, condusă de ministrul cercetării și inovării, Nicolae Burnete și cercetătorilor români care ne reprezintă cu mândrie la această fiestă a inteligenței și a inovației!

 

Modificat la: 2018-04-11 10:19:00
e-Cerere 544
e-Petiție