ESFRI Roadmap 2021 - în contextul răspândirii COVID 19 – extinderea datei limită de depunere a noilor propuneri de Proiecte de Infrastructuri de Cercetare

 

Având în vedere criza de sănătate publică cauzată de răspândirea coronavirus și impactul acesteia asupra vieții noastre de zi cu zi și a abilității organizațiilor de cercetare de a colabora eficient, Forumul Strategic European pentru Infrastructuri de Cercetare (ESFRI) a decis să extindă data limită de depunere a noilor propuneri de Proiecte de Infrastructuri de Cercetare pentru actualizarea Foii de parcurs 2021 (Roadmap 2021). Astfel, noua dată limită va fi 9 septembrie 2020.

 

Președintele ESFRI, Jan Hrušák a declarat:

 

“We need to assure fair treatment of all research infrastructures in proposal submission to the ESFRI Roadmap update 2021, even under the pandemic outbreak of Covid-19 influencing our daily lives and working conditions”.

 

 

Apelul original este actualizat fără nici o altă modificare. Extinderea datei limită de depunere nu va influența planul de a prezenta nouă Foaie de parcurs ESFRI în toamna anului 2021.

 

Comunicatul de presă privind extinderea datei limită este publicat pe pagina web a ESFRI. Ghidul și alte documente referitoare la Foaia de parcurs ESFRI 2021 sunt disponibile aici.

 

Mai multe informații: https://www.esfri.eu/esfri-roadmap-2021

 

Modificat la: 2020-04-01 17:34:00
e-Cerere 544
e-Petiție