Alătură-te inițiativei organizației europene AI-Alliance în combaterea răspândirii COVID-19

 

 

La 25 martie 2020, organizația europeană AI-Alliance a lansat o inițiativă pentru colectare de idei despre soluții implementabile, bazate pe inteligență artificială (AI) și Robotică, precum și informații despre alte inițiative care ar putea ajuta la confruntarea cu criza actuală de COVID-19.

 

Inițiativa își propune să creeze o bază de date unică, care să fie ușor accesibilă pentru toți cetățenii, părțile interesate și factorii de decizie și să devină parte a răspunsului comun european la izbucnirea COVID-19.

 

Inițiativa se adresează cercetătorilor, inovatorilor si dezvoltatorilor din domeniul roboticii si Inteligentei artificiale. Acestia pot contribui la combaterea epidemiei astfel:

 

--Dacă ați dezvoltat un sistem AI sau ați creat un instrument robotizat care poate fi implementat fie imediat, fie pe termen scurt sau mediu, în contextul prevenirii, diagnosticului sau tratamentului bolii, propuneți soluția dumneavoastră aici.

 

--Dacă ați lansat deja o inițiativă care implică comunitatea dvs. și alte părți interesate într-o discuție despre rolul pe care tehnologia și AI-ul l-ar putea juca în special în actuala criză medicală, introduceți inițiativa aici.

 

--Dacă aveți idei suplimentare sau doriți să împărtășiți informații relevante (inclusiv alte inițiative), propuneți ideile dvs. prin intermediul organizatiei europene AI-Alliance.

 

Modificat la: 2020-03-31 17:47:00
e-Cerere 544
e-Petiție