Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Maşini şi Instalaţii destinate Agriculturii şi Industriei Alimentare - INMA va participa la Salonul Internațional INVENTCOR

 

 

Asociația “CorneliuGgroup cercetare-inovare” în colaborare cu Asociația Română pentru Tehnologii Alternative - A.R.T.A. Sibiu organizează ediția a II-a a Salonului Internațional INVENTCOR. Evenimentul se desfășoară online în perioada 16-18 decembrie 2021, la Deva, având ca partener educațional Universitatea Politehnica Timișoara - Facultatea de Inginerie Hunedoara.

 

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Maşini şi Instalaţii destinate Agriculturii şi Industriei Alimentare - INMA participa la ediția din acest an cu 16 lucrări.

 

Tema principală a Salonului o reprezintă importanța dezvoltării spiritului creativ – inovativ materializată sub diverse forme: invenții, proiecte de cercetare, produse, programe educaționale, standuri experimentale, KidsCorner, InnovativeART (expoziții de grafică, desen, pictură, autoturisme clasice), dar și prezentări din diverse domenii, precum: inovare, ecologie, sănătate, siguranța persoanelor, comunitate, proprietate intelectuală și călătorii.

 

În cadrul INVENTCOR, pe lângă institute de cercetare, se vor regăsi universități, companii multinaționale, și nu în ultimul rând, inventatori privați.

 

Pentru detalii, accesați următorul link: https://www.corneliugroup.ro/inventcor.html

 

Modificat la: 2021-12-16 15:57:00
e-Cerere 544
e-Petiție